International Womens Day

Live på Kvindemuseet i Århus

På Kvindernes Kampdag den 8. marts udsender vi vores første officielle single, ”Vi siger det bare”. Sangen er et faktuelt, humoristisk og velrettet indspark i debatten om kønnenes vilkår i musikbranchen.

”Vi siger det bare” er et statistisk greb om Gaffas forsideprioriteringer igennem 14 år. Skabt og formet af Nye Menneskers begavede glimt i øjet og evne at gøre nøgterne oplysninger til stærke pointer i poetisk perspektiv.

Nye Mennesker er Ann Falden og Line Bøgh. Line Bøgh er tekstforfatter og vokalist og Ann Falden komponerer og leverer musikken til deres spoken word fortællinger. Sammen kombinerer de et moderne lydbillede med litterære tekster, som både fordrer eftertænksomhed og underholder. En stil, som er unik på den danske scene og måske har sin nærmeste sammenligning hos Dan Turell.

Duoen varsler albumudgivelse i efteråret – en udgivelse med en anden type litterær fortælling end den fact-baserede, debatterende, de her lægger ud med.

”Vi siger det bare” udkommer den 8. marts, hvor Nye Mennesker optræder live på Kvindemuseet i Århus.

“Nye Mennesker er et unikum på den danske scene. De leverer et overvældende sprudlende show, der både er morsomt, intenst og til tider direkte rørende. Ordene bliver sagt med overbevisning, musikken er en dynamisk skiften mellem stemningslyde, melodier og edm. Man efterlades sulten efter mere og – for mit vedkommende – med en fornemmelse af, at her er to Nye Mennesker, der er ved at genopfinde en genre og give den et nyt ansigt”

– Johan Olsen (Magtens Korridorer), musiker

Line Bøgh er tekstforfatter. Hun leverer speak og sceneshow i absolut særklasse når hun udfolder absurde fortællinger a lá Dan Turell der både bevæger, underholder og giver stof til eftertanke.

Ann Falden bestyrer laptop, vokaler, hangdrum, percussion, cajon og produktion. Ann er multimusiker og elektronisk komponist, og hun leverer et både poetisk og mærkbart lydbillede omkring teksterne.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.